Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Добродојдовте!

Добродојдовте на страната на најновиот Македонски бисер во нашето

езеро од фолклорни убавини. Овде ќе не запознаете нас, нашите

членови и нашите планови за во иднина. Ви благодариме за вниманието.

Искрено ваши "ФОЛКЛОРНИ БИСЕРИ"