Наши Бисери

Станете Фолклорен Бисер

Доколку сакате да станете Фолклорен Бисер Ве покануваме во нашите простории, на телефон или e-mail.

Ние се наоѓаме во населбата Аеродром на местото на поранешна слаткарница Стела, близу салата МЗТ.

Галерија на фотографии!

Бисерчиња сала Kriva Паланка Бисерчиња Љубанци
Пеленица Сала Куглање