Наши Бисери

Станете Фолклорен Бисер

Доколку сакате да станете Фолклорен Бисер Ве покануваме во нашите простории, на телефон или e-mail.

Ние се наоѓаме во населбата Аеродром на местото на поранешна слаткарница Стела, близу салата МЗТ.

Поминати и следни настани!

 

1. Учество на Интернационалниот фолклорен фестивал "Св. Јоаким Осоговски" - Крива Паланка 28.08.2010

2. Јавен настап - Драчево 08.09.2010

3. Отварање на Светскиот куп во куглање - Скопје 05.10.2010

4. Фотографирање на младите членови на ансамблот по повод новогодишните празници

5. Телевизиско снимање за Македонската радио телевизија за новогодишна емисија